Personvernerklæring for radiumlegat.no

Innsending av informasjon i skjemaer og e-poster

På radiumlegat.no kan du sende oss meldinger via vårt kontaktskjema. Kontaktskjemaet sender e-post via krypterte linjer. Bruk av e-post har svakheter med hensyn til sikkerhet. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke sender sensitive data eller privat informasjon via kontaktskjemaet. E-post skal kun  brukes til generelle spørsmål.

Analyseverktøy for webstatistikk

radiumlegat.no benytter analysverktøyet Google Analytics til å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet og i neste omgang til å forbedre brukeropplevelsen.

Google Analytics bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av radiumlegat.no og brukeren selv og benyttes for å se om brukeren har besøkt nettstedet før, besøkstid og hvilken nettside brukeren kom fra etc. Du kan forhindre informasjonskapsler fra å bli  lagret på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene.

radiumlegat.no  står  ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til.


Midler fra legatene har også bidratt til...

Har du spørsmål om kreft?

Kreftlex er Norges mest detaljerte oppslagsverk om kreft. Legatene støtter Kreftlex slik at alle til enhver tid skal ha tilgang til informasjon om kreft.

www.kreftlex.no/.