Personvernerklæring for radiumlegat.no

Ditt personvern og dine personopplysninger er viktige for oss. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg med å forstå hvorfor vi samler data, hvordan vi bruker dem og hvilke valg du har angående bruken av cookies.

Illustrasjonsfoto. Per Marius Didriksen.

Innsending av informasjon i skjemaer og e-poster

På radiumlegat.no kan du sende oss meldinger via vårt kontaktskjema. Kontaktskjemaet sender e-post via krypterte linjer. Bruk av e-post har svakheter med hensyn til sikkerhet. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke sender sensitive data eller privat informasjon via kontaktskjemaet. E-post skal kun  brukes til generelle spørsmål.

Analyseverktøy for webstatistikk

radiumlegat.no benytter analysverktøyet Google Analytics til å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet og i neste omgang til å forbedre brukeropplevelsen.

Google Analytics bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av radiumlegat.no og brukeren selv og benyttes for å se om brukeren har besøkt nettstedet før, besøkstid og hvilken nettside brukeren kom fra. Du kan forhindre informasjonskapsler fra å bli  lagret på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene.

radiumlegat.no  står  ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til.

illustrasjonsfil: vipps til 227022, Radiumhospitalets legater
illustrasjonsfil: vipps til 227022, Radiumhospitalets legater

Vil du støtte oss?

Oppgir du navn, adresse og telefonnummer i meldingsfeltet kan støtten være fradragsberettiget.

Klikk her om du vil lese mer hvordan du kan støtte oss.

Midler fra legatene har også bidratt til...

Har du spørsmål om kreft?

Radiumhospitalets legater støtter oppslagsverket Kreftlex.no. Her finner du relevant og kvalitetssikret informasjon om kreft.


 
www.kreftlex.no/